طرز تهیه کیک شیر داغ ,

menuordersearch
anarotoranj.ir
۱۳۹۸/۷/۳۰ سه شنبه
(0)
(0)
طرز تهیه کیک شیر داغ
طرز تهیه کیک شیر داغ

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک شیر داغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک شیر داغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید

 

مواد لازم کیک شیر داغ

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شیر یک پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • کنجد ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید قنادی دو پیمانه
  • هل نصف قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • نمک یک پنجم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
  • شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه

دستور پخت

طرز تهیه کیک شیر داغ

برای تهیه کیک شیر داغ ابتدا شیر و کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.بکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.بعد تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم

در ادامه وانیل،شکر و هل را به آن می افزاییم و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مواد را هم می زنیم تا کشدار شود.فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.

 

آن وقت شیر را در شیرجوش می ریزیم و کره را نیز به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کناره های شیرجوش شروع کند به جوشیدن که حرارت را همان لحظه خاموش می کنیم و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم

و با قاشق مخلوط می کنیم و ۳۰ ثانیه مواد را با هم مخلوط می کنیم  و آن وقت مخلوط آرد الک شده را نیز در ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم و اگر هنوز خوب مواد یکدست نشده بود

با دور تند همزن برقی ۷ ثانیه مواد را هم می زنیم. البته باید دقت کنیم که زیاد نباید مواد را مخلوط کنیم چون پف کیک می خوابد. سپس قالب را با قلمو چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار می دهیم

 

و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و کمی کنجد روی ان می پاشیم سپس آنرا داخل فر می گذاریم و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا کیک بپزد. پس از پخت کیک ۳ دقیقه بعد از داخل فر کیک را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.نوش جان

 

نکات پخت کیک شیر داغ

کیک شیر داغ , دستور پخت کیک شیر داغ , آموزش کیک شیر داغ

کیک شیر داغ با قالب شیفون

قالب مناسب

در صورتی که می خواهید از کیک شیر داغ به عنوان بیس کیک تولد استفاده کنید از قالب معمولی استفاده کنید ولی در صورتی که می خواهید از آن به عنوان کیک صبحانه یا عصرانه استفاده کنید بهترین انتخاب مانند تصویر بالا قالب شیفون یا همان قالب میان تهی می باشد.

 

منبع : پارسی دی

http://anarotoranj.ir/Girl-cakehttp://anarotoranj.ir/Boys-cakehttp://anarotoranj.ir/Love-cakehttp://anarotoranj.ir/Mr-Cakehttp://anarotoranj.ir/Mrs-Cakehttp://anarotoranj.ir/Cake-job
کیک های دخترانه
کیک های پسرانه
کیک های عاشقانه
کیک های آقایان
کیک های خانم ها
کیک های شغلی

از شما خواهشمندیم ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

ایران-خراسان رضوی-مشهد-خیابان عبادی 71

شماره های تماس
مدیریت : آقای قاسمی نژاد 09301293610
واحد کیک و کندی بار : خانم علی اکبری 09357745478
واحد دسر و فینگرفود : خانم آل رسول 09158163468