آموزش کیک باقلوا مرحله به مرحله همراه با عکس ,

menuordersearch
anarotoranj.ir
۱۳۹۸/۲/۲۸ شنبه
(5)
(0)
آموزش کیک باقلوا مرحله به مرحله همراه با عکس
آموزش کیک باقلوا مرحله به مرحله همراه با عکس

مواد مورد نیاز:

کره آب شده: ۲۲۰ گرم
شکر: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل: ½ قاشق چای خوری
آرد چهار و نیم الی پنج پیمانه
هل: ۲ قاشق چای خوری پودر
پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری
گردو خرد شده: ۱ و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (هم بزنید تا پف کند)
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد
آب: ۱ و نیم پیمانه
شکر: ۱ و نیم پیمانه
عسل: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری
خلال پسته برای تزئین



طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۱. ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. قالب را با کره چرب کرده و روی آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برگردانید و چند ضربه روی آن بزنید تا آرد‌های اضافی بیرون بریزد.

۳. ادویه ها، شکر و گردو را داخل ظرفی با هم ترکیب کنید. در ظرف دیگری کره، تخم مرغ، شکر، وانیل، جوش شیرین و ماست را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۴. خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۵. با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب (۲۰*۳۰ سانتیمتر) صاف کنید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۶. خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک‌تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.

طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۷. سفیده‌های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۸. مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه‌ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.

طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۹. روی خمیر را ابتدا به اندازه ۲۰ مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۱۰. دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی باقلوا‌ها طلایی رنگ شود.

۱۱. بعد از ۱۵ دقیقه که باقلوا را داخل فر قرار دادیم شیره باقلوا را درست می‌کنیم. ۱ و نیم پیمانه آب + ۱ و نیم پیمانه شکر و ۱ و نیم قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. سپس از روی شعله بردارید و ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۱۲. قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب‌ها را با چاقو از هم جدا کنید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۱۳. شیره ولرم را روی باقلوا‌های داغ بریزید و روی آن‌ها را با پسته تزئین کنید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

۱۴. کیک باقلوا از دسر‌های خوشمزه‌ای است که با آن می‌توانید برای شب یلدا سنگ تمام بگذارید.
طرز تهیه کیک باقلوا، تصویری و مرحله به مرحله

 

منبع : پارسینه

 

برای دنبال کردن صفحه ما در تلگرام بر روی عکس زیر کلیک کرده و یا آیدی کانال ما را در تلگرام جستجو کنید

 

آیدی کانال : Cakeanarotoranj@

 

کانال تلگرام کیک و دسر انار و ترنج

 

برای دنبال کردن صفحه ما در اینستاگرام بر روی عکس زیر کلیک کرده و یا آیدی کانال ما را در اینستاگرام جستجو کنید

 

آیدی کانال : Anarotoranj@

 

کانال اینستاگرام کیک و دسر انار و ترنج

 

 

 طرز تهیه کیک باقلوا
طرز تهیه کیک باقلوا
جستجو
telegraminstagram

تمامی خدمات و محصولات این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.کپی برداری تنها با ذکر منبع و لینک مستقیم به صفحه سایت امکان پذیر می باشد