آموزش روش تهیه گز اصفهان ,

menuordersearch
anarotoranj.ir
۱۳۹۸/۶/۲۹ جمعه
(0)
(0)
آموزش روش تهیه گز اصفهان
آموزش روش تهیه گز اصفهان

مواد لازم برای ۸ نفر

مواد لازم گز اصفهان

  • شکر ۲۵۰ گرم
  • بادکا ۳۰۰ گرم
  • مغز پسته ۱۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد سفید به میزان لازم
  • گلاب ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه

طرز تهیه گز اصفهان

برای تهیه گز آردی اصفهان ابتدا در قابلمه ای ۱ لیوان آب می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر در آب کاملا حل شود. پس از حل شدن شکر بادکا را به آن اضافه می کنیم

ابتدا که بادکا را می ریزیم مانند سر رفتن شیر بالا می آید پس با یک قاشق چوبی سریع بادکا(مایعی چسبنده و بی بو است) را با شربت هم می زنیم تا مخلوط شوند.حرارت را ملایم می کنیم و پیاپی مواد را مخلوط می کنیم تا کشدار شود.

 

برای اینکه مطمئن شویم که شهد گز آماده شده است کمی از مخلوط شربت و بادکا که کشدار شده است را در لیوان آب یخ می ریزیم اگر حالت شکننده داشت باید شهد را از روی گاز برداریم و به مخلوط کردن ادامه دهیم اما شهد آماده است

و اگر شهد زمان ریختن در آب یخ تغییری نکرد باید اجازه بدهیم تا بیشتر روی حرارت بماند و مجددا به هم زدن ادامه می دهیم. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بقدری می زنیم که کاملا سفت شود و زمانی که ظرف را بر می گردانیم

از داخل ظرف بیرون نریزد.سپس گلاب را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم و ۲ قاشق از شهد گز را نیز به آن اضافه می کنیم و مجددا با همزن خوب مواد را هم می زنیم و مواد را به باقی شهد گز که در قابلمه است اضافه می کنیم

و خوب هم می زنیم تا مایه یکدستی بدست بیاوریم و مواد به طور کامل مخلوط شوند. سپس قابلمه را مجددا روی حرارت ملایم می گذاریم و با همزن دستی مایه گز را روی حرارت هم می زنیم تا کمی قوام بگیرد و سفت شود.

پس از کمی سفت شدن با قاشق چوبی مانند هم زدن حلیم گندم به شکل پارویی مایه گز را هم می زنیم و مغز پسته ها را اضافه می کنیم و پارویی به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانیکه دیگر چسبندگی مایه گز را به دست کم احساس کنیم.

مقداری از مایه گز بر می داریم و به هر صورت که تمایل داریم به آن شکل می دهیم و در آرد می غلتانیم تا پوشیده از آرد شود و بعد تکان می دهیم و در ظرف می چینیم.تمامی مایه گز را به همین صورت آماده می کنیم.نوش جان

 

منبع : پارسی دی

 

 طرز تهیه گز اصفهان
طرز تهیه گز اصفهان

http://anarotoranj.ir/Girl-cakehttp://anarotoranj.ir/Boys-cakehttp://anarotoranj.ir/Love-cakehttp://anarotoranj.ir/Mr-Cakehttp://anarotoranj.ir/Mrs-Cakehttp://anarotoranj.ir/Cake-job
کیک های دخترانه
کیک های پسرانه
کیک های عاشقانه
کیک های آقایان
کیک های خانم ها
کیک های شغلی

از شما خواهشمندیم ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

ایران-خراسان رضوی-مشهد-خیابان عبادی 71

شماره های تماس
مدیریت : آقای قاسمی نژاد 09301293610
واحد کیک و کندی بار : خانم علی اکبری 09357745478
واحد دسر و فینگرفود : خانم آل رسول 09158163468