آموزش تصویری درست کردن بامیه،طرز تهیه بامیه ماه رمضان ,

menuordersearch
anarotoranj.ir
۱۳۹۸/۲/۲۳ دوشنبه
(2)
(0)
آموزش تصویری درست کردن بامیه،طرز تهیه بامیه ماه رمضان
آموزش تصویری درست کردن بامیه،طرز تهیه بامیه ماه رمضان

آموزش تصویری درست کردن بامیه ، مواد لازم  :

آرد  یک پیمانه =۱۲۵ گرم

آب ۱ پیمانه= ۲۵۰ سیسی

تخم مرغ ۲ عدد

 روغن جامد یا مایع ۲ قاشق سوپخوری

 شربت بار ۲ قاشق سوپخوری

نمک خیلی کم

 وانیل شکری نصف قاشق مرباخوری یا وانیل خالص یک هشتم قاشق مرباخوری

 شربت بار به مقدار لازم

 

 

آموزش تصویری درست کردن بامیه:

* برای تهیه بامیه  ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین.

168

طرز تهیه بامیه در منزل

 

* به محض اینکه جوشهای ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید.

169

* سریع شروع به هم زدن کنید تا آرد جمع بشه.

* نکته: حتماً و حتماً حرارت رو کم کنید.

170

* با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخشکنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام این کار رو انجام بدین. تقریباً ۱۵-۱۰ دقیقه طول میکشه.

 

171

 

همون طوری که در تصویر مشخصه به سطح ماهیتابه کمی از خمیر چسبیده این نشون دهنده اینه که کمکم خمیرمون آماده می شه.

172

 

* بعد به ظرف دیگهای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه. در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.

* بعد از اینکه خمیر سرد شد تخممرغ اول رو میریزیم و با دست هم میزنیم. ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه.

173

* بعد از اینکه خمیر سفت شد مجدداً تخممرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه.

179

* نکته: هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکنه طول بکشه.

180

 

* برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

* نکته: بهتره قیف یکبار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.

*نکته: ماسورهای که باهاش بامیه درست میکنن به ماسوره آچاری معروفه.

181

* بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید.

توصیه :

هرگز خودتون رو مقید به بودن وسایل نکنید اگر قیف و ماسوره ندارید میتونید گوشه یک پلاستیک محکم رو بچینید و به صورت استوانهای بامیهها رو دربیارید درسته شکلش مثل بامیههای بیرون نمیشه ولی مزهاش فرق نداره

182

* در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید (بهتره سطح بامیهها رو بپوشونه).

 

183

 

* برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ نباشه. پس همون اول داخل روغن سرد بریزید و حتماً با حرارت کم سرخکنید.

* نکته: باز هم تکرار میکنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه.

184

 

* بعد از سرخ شدن کامل بامیهها، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه.

* معمولاً ۳-۲ دقیقه بیشتر زمان نمی بره تا شربت در اون نفوذ کنه ولی بهترین روش برای اینکه بدونید مقدار شیرینی اون کافی هست یا نه، تست کردن اون هستش.

 

186

 

این شیرینی خوشمزه را می توانید با چای در افطار میل کنید

 

منبع : مجله اینترنتی آبانک

 

 

برای دنبال کردن صفحه ما در تلگرام بر روی عکس زیر کلیک کرده و یا آیدی کانال ما را در تلگرام جستجو کنید

 

آیدی کانال : Cakeanarotoranj@

 

کانال تلگرام کیک و دسر انار و ترنج

 

برای دنبال کردن صفحه ما در اینستاگرام بر روی عکس زیر کلیک کرده و یا آیدی کانال ما را در اینستاگرام جستجو کنید

 

آیدی کانال : Anarotoranj@

 

کانال اینستاگرام کیک و دسر انار و ترنج

 آموزش تصویری درست کردن بامیه
آموزش تصویری درست کردن بامیه

http://anarotoranj.ir/Girl-cakehttp://anarotoranj.ir/Boys-cakehttp://anarotoranj.ir/Love-cakehttp://anarotoranj.ir/Mr-Cakehttp://anarotoranj.ir/Mrs-Cakehttp://anarotoranj.ir/Cake-job
کیک های دخترانه
کیک های پسرانه
کیک های عاشقانه
کیک های آقایان
کیک های خانم ها
کیک های شغلی

از شما خواهشمندیم ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegraminstagram
logo

ایران-خراسان رضوی-مشهد-خیابان عبادی 71

شماره های تماس
مدیریت : آقای قاسمی نژاد 09301293610
واحد کیک و کندی بار : خانم علی اکبری 09357745478
واحد دسر و فینگرفود : خانم آل رسول 09158163468